E-mail: 
Jelszó: 
Elfelejtette jelszavát?

 
 
 
 
 

Somat Perfect mosogatótabletta:

Multifunkciós tabletta
Alacsony Hőmérséklet Aktivátorral
Rendkívüli erejének köszönhetően a Somat Perfect gondoskodik arról, hogy a mosogatógépbe tett edények tisztán és csillogóan kerüljenek elő.
A továbbfejlesztett összetételű Alacsony Hőmérséklet Aktivátort tartalmazó Somat Perfect tisztító összetevői már 40 fokon mosogatva aktiválódnak, ugyanakkor könnyedén megbirkóznak az olyan különösen makacs foltokkal is, mint a keményítőt tartalmazó ételek, zsíros szennyeződések, teafoltok és a vízkőlerakódás (nem gyors programot használva)!
Gondoljon a környezetére és a pénztárcájára! Mosogasson alacsonyabb hőmérsékleten a kiváló eredményt biztosító Alacsony Hőmérséklet Aktivátort tartalmazó Somat Perfect-tel, hogy energiát és pénzt takaríthasson meg!

Kiszerelés: 28 db, 56 db és 70 db tabletta

   

Somat Perfect gépi mosogatógél:

A Somat Perfect Gel olyan multifunkciós gél, mely egyszerre lát el tisztító és öblítő funkciót, miközben védelmet nyújt az üvegeknek illetve magának a mosogatógépnek is, és csillogóvá varázsolja az edényeket. Még az igazán makacs szennyeződések, mint a rászáradt vagy odaégett ételmaradékok, sem jelentenek számára problémát, hiszen folyékony állaga révén teljesen feloldódik és maximális erővel hat, a mosás végén pedig nem hagy maga után maradványt az adagolórekeszben. Könnyen kinyitható, rugalmasan adagolható, nincs szükség a termék külön kicsomagolására.

Kiszerelés: 750 ml, 2x750 ml

   

Somat7 mosogatótabletta:

Multifunkciós tabletta
A szódahatású Somat7 mosogatótabletta az 5in1 továbbfejlesztett változata. Segítségével elkerülheti a különböző termékek - tisztítószer, vízlágyító só, öblítő és üvegvédőszer - egyidejű használatából eredő nehézségeket. Sőt a Somat7 még többre is képes! A korábbi tablettához képest két új funkcióval többet tud.
A teljesítmény-fokozó előmosás nélkül segít eltávolítani a makacs, odaszáradt ételmaradékokat. Az Alacsony Hőmérséklet Aktivátor pedig már 40 °C-on eltünteti még az erős kávé- és teafoltokat is.

Kiszerelés: 30 db, 60 db és 75 db tabletta

   

Somat Standard mosogatótabletta:

A Somat Standard mosogatótabletta koncentrált ereje feloldja az olyan makacs szennyeződéseket is mint a rászáradt, odaégett ételmaradékok, ugyanakkor eltünteti az elszíneződést okozó szennyeződéseket, például a kávé és teafoltokat, rúzsnyomokat. Külön öblítő és vízlágyító só használata szükséges.

Kiszerelés: 40 db, 80 db és 100 db tabletta

   

Somat Extra Power mosogatópor szóda hatással:

A tetszőlegesen adagolható Somat Extra Power mosogatópor a szóda erejével tünteti el a makacs, odaégett vagy odaszáradt foltokat, ételmaradékokat, ezáltal kifogástalan tisztaságot biztosít az edényeknek. Külön öblítő és vízlágyító só használata szükséges.

Kiszerelés: 2,5 kg

   

Somat Extra Power Shine öblítő:

Használata garantálja, hogy az edények foltmentesen száradjanak, és gyönyörűen csillogjanak.

Kiszerelés: 750 ml

   

Somat Extra Power vízlágyító só:

A közönséges csapvíz keménységét befolyásoló ásványi anyagok foltosodást idézhetnek elő az edényeken. Ennek elkerülése érdekében a mosogatógépekben található vízlágyító berendezés kiszűri a káros ionokat a vízből. A berendezés optimális működése csak akkor garantálható, ha minden mosogatás alkalmával - kivéve multifunkcionális tabletta vagy Perfect Gel esetén - vízlágyító sót is használunk. Az igazi védelem mosogatógépe számára. Praktikus csomagolása könnyebbé teszi használatát.

Kiszerelés: 1,5 kg  

   

Somat Deo Perls illatgyöngyök:

A mosogatógépben időnként kialakuló kellemetlen szagokra megoldást nyújt a citromillatú Somat Deo Perls, amely a mosogatás után és két mosogatás között is friss illatot biztosít.

  • A gyöngyökbe rejtett koncentrátum gondoskodik a tartós illatról.
  • 60 mosogatáshoz is elegendő.
  • Friss citromillattal.
  • Egyszerűen használható.
   

Somat Machine Care mosogatógép-tisztító:

A Somat mosogatógép-tisztító alaposan tisztítja a fúvókákat és a szűrőket is. Koncentrált erejével hatékonyan távolítja el a zsír- és vízkőlerakódásokat. Az eredmény: maximális tisztítóerő, hosszabb élettartam. A Somat mosogatógép-tisztító az ajtó tömítéseinek tisztítására is alkalmas. A mosogatógép-tisztítót használja rendszeresen, 1-2 havonta.